Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota en Mazda gaan samenwerken

Vijf Japanse automerken, namelijk Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota en Mazda gaan samenwerken op het gebied van ‘connected services’, ofwel alles wat auto’s in staat stelt om met elkaar en met hun omgeving te communiceren.

Wie denkt dat ons werk altijd maar leuk en gemakkelijk is moet onderstaande zin uit het bijbehorend persbericht eens goed op zich laten inwerken:
“Suzuki Motor Corporation (Suzuki), Subaru Corporation (Subaru), Daihatsu Motor Co. Ltd. (Daihatsu), Toyota Motor Corporation (Toyota), and Mazda Motor Corporation (Mazda) reached an agreement to jointly develop technical specifications for next-generation vehicle communications devices and to promote the common use of communications systems, by using connected services to link automobiles and society with the aim of creating new appeal, value and services, to be standardized for early provision of safer and more convenient connected …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *