Hyundai werkt aan elektrisch N-model

Hyundai timmert behoorlijk aan de weg als het gaat om het verbreden van het N-label. Een elektrisch model op basis van het E-GMP platform zit in het vat.

Hoe dat model er precies uit komt te zien, is nog niet bekend. Op ‘N Day’, het evenement waarop Hyundai het doek van de Kona N trok, doet Thomas Schemera, hoofd van de ‘Customer Experience’-afdeling, uit de doeken waar het merk momenteel aan werkt. De sportieve EV zal op het E-GMP platform staan dat ook de basis vormt van de Ioniq 5. De sterkste variant daarvan levert momenteel 306 pk, maar de Kia EV6 GT – die op hetzelfde platform staat – levert al 585 pk. Voor Hyundai zou het een logische stap zijn om die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *