Mercedes-AMG SL – Blik to the Future

De recentste Mercedes-Benz SL is vorig jaar na een carrière van acht jaar stilletjes uit de showroom verdwenen, maar voor wie reikhalzend uitkijkt naar een vervolg, is er goed nieuws.

In de zomer van 2020 stuurde Mercedes namelijk plots een flink ingepakt prototype de deur uit, dat onmiddellijk herkenbaar was als de nieuwe Super-Leicht. Dat was zonder meer bijzonder te noemen, want de toekomst van één van Mercedes’ langstlopende bloedlijnen was tot dan toe hoogst onzeker. Een verkoophit was de SL de afgelopen jaren niet echt en daarbij is het helder dat Stuttgart de met dikke motoren uitgeruste SL steeds moeilijker kon rijmen met de steeds striktere CO2-eisen. Toch hebben de Duitsers een manier gevonden om ‘m in een nieuwe gedaante weer in het gamma te schuiven en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *