Kimera Automobili komt met ‘restomod’ Lancia 037 Stradale

Moderne versies van iconen uit het verleden bouwen, het lijkt een trend te zijn in de wereld van exclusieve auto’s. Kimera Automobili is een nieuwe Italiaanse fabrikant die de Lancia 037 Stradale een modern gezicht geeft. De Italianen schijnen alvast wat licht op hun creatie, komende maand vindt de onthulling plaats.

Het idee van het moderniseren van iconen uit het verleden is niet bepaald nieuw. Het Italiaanse bedrijfje Automobili Amos doet het momenteel met de Lancia Delta Integrale en inmiddels heeft Singer met zijn moderne interpretaties van de oude 911 een behoorlijke reputatie opgebouwd. Kimera Automobili komt nu met een dergelijk project op basis van de Lancia 037 Stradale. De auto heeft nog geen naam en technische informatie geeft Kimera Automobili ook nog niet. Wel zegt het bedrijf dat de auto ‘bestaat’ en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *