Nieuwe Skoda Fabia geschetst

Vooruitlopend op de officiële onthulling van de Skoda Fabia, die komende maand plaatsvindt, laat het merk alvast enkele schetsen van de B-segmenter zien. De ontwerptekeningen leveren echter geen grote verrassingen op. De Fabia wordt een slag groter dan zijn voorganger en krijgt enkele stijlkenmerken van huidige Skoda’s mee.

Het is niet de eerste keer dat de nieuwe Fabia voorbijkomt. Onze spionagefotografen legden hem reeds vast op de gevoelige plaat en Skoda gaf zelf ook afbeeldingen vrij van de gecamoufleerde hatchback. Daarvóór kon onze illustrator echter al een aardige inschatting maken van het uiterlijk van de nieuwe Fabia. Die inschatting blijkt redelijk te kloppen. Op de schetsen zijn scherp gelijnde koplampen zichtbaar die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *