Opel-CEO: ‘Opvolger Opel Insignia wordt iets anders’

De Insignia is een bijzonder geval in het huidige Opel-gamma. Net als de huidige Astra is de Insignia namelijk nog een echt GM-product. Op termijn krijgt de Insignia een opvolger, maar met die auto slaat Opel zeer waarschijnlijk een andere weg in.

De Astra en Insignia zijn de enige Opels die nog gebruikmaken van techniek van General Motors terwijl de rest van het Opel-gamma op leest van Stellantis is geschoeid. De nieuwe Opel Astra die nog dit jaar wordt gepresenteerd, maakt de overstap naar het herziene EMP2-platform dat onlangs debuteerde onder de nieuwe Peugeot 308 en DS 4 (Cross). Ook de Insignia krijgt op termijn een opvolger, maar die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *