Volkswagen Polo laat nieuwe achterlichten zien

Volkswagen Polo laat nieuwe achterlichten zien

De Volkswagen Polo ondergaat een facelift en deze week krijgen we het resultaat daarvan te zien. Niet voordat Volkswagen alvast laat zien dat de vorm van de achterlichten in ieder geval verandert.

De facelift van de Volkswagen Polo heeft steeds minder geheimen voor ons in petto. In januari kwam de bijgepunte Polo al eens voorbijrijden met minimale camouflage, waardoor al zichtbaar werd dat-ie op detailniveau meer op de Golf gaat lijken. Vorige week liet Volkswagen zelf alvast de koplamp en een stukje van de grille zien, waarmee dat beeld bevestigd werd. De nu getoonde achterlichten gaan wat betreft het Golf-gehalte nog een stapje verder. Het is goed dat we weten dat ze van de vernieuwde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *