Elektrische Volkswagen ID5 betrapt

Elektrische Volkswagen ID5 betrapt

De ID-familie van Volkswagen wordt binnenkort uitgebreid met de ID5, een als sportiever alternatief van de ID4 in de markt gezette elektrische SUV. Het is die elektrische ‘coupé-SUV’ die nu weer in camouflagepak is opgedoken.

Onlangs stelde Volkswagen de ID6 aan de wereld voor, de langere en ruimere zevenzitsbroer van de ID4. De ID6 werd als ID6 Crozz en ID6 X in China gepresenteerd en komt in ieder geval in die twee hoedanigheden niet naar Europa, al valt niet uit te sluiten dat Volkswagen de elektrische zevenzitter op termijn wel naar Europa haalt. De ID5 is een tweede zustermodel van de ID4, een coupé-SUV die mogelijk wel direct na zijn introductie in ons deel van de wereld op de markt komt. Op deze verse set spionagefoto’s is de elektrische ID5 vanuit alle hoeken te zien.
De ID5 moet je grofweg zien als wat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *