Elektrische Jaguar I-Pace als Black

Elektrische Jaguar I-Pace als Black

Jaguar breidt het leveringsgamma van de medio vorig jaar vernieuwde I-Pace uit met een nieuwe Black-uitvoering. De Jaguar I-Pace Black is per direct te bestellen en heeft een vanafprijs van €87.560.

De Jaguar I-Pace Black is een speciale uitvoering van de elektrische I-Pace die is gebaseerd op de S-, SE- en HSE-uitvoeringen. Als toevoegingen krijgt de I-Pace Black onder meer een panoramadak, privacy glass rondom en het vernieuwde Black Pack in zijn mik geschoven.
Het Black Pack omvat onder meer in glanzend zwart uitgevoerde spiegelkappen, zwarte accenten in de grille, zwarte omlijsting van de zijruiten, een zwarte typeaanduiding én speciaal 20-inch lichtmetaal dat – je raadt het al – ook in het glanzend zwart is uitgevoerd. Het interieur wordt onder meer afgewerkt met sportstoelen die met leer zijn bekleed. Ook het binnenste van de I-Pace wordt afgeladen met zwarte accenten én de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *