Audi Q6 E-tron nu al te zien

Audi Q6 E-tron nu al te zien

De beursvloer van Sjanghai was het podium waarop Audi onder meer de A6 e-tron Concept, een concrete vooruitblik op een elektrische Sportback die op het nieuwe modulaire PPE-platform komt te staan. Er is meer E-tron-nieuws. Audi heeft namelijk ook een nog naamloze ingepakte elektrische SUV meegebracht.

De A6 E-tron Concept, die momenteel tijdens de Shanghai Motor Show de nodige aandacht naar zich toetrekt, dient als vooruitblik op een nieuw elektrisch model dat het op termijn naast de A6 gaat voeren. De A6 E-tron Concept had ook een tweede functie, de concept-car introduceerde namelijk het nieuwe PPE-platform. Premium Platform Electric (PPE) is de naam van het nieuwe modulaire platform dat je in feite moet zien als een geavanceerder broertje van het MEB-platform voor hoger in de markt geplaatste modellen. De A6 E-tron is niet de eerste auto van Audi die op het samen met Porsche …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *