Wuling Mini EV als piepkleine cabrio

Wuling Mini EV als piepkleine cabrio

De Mini EV is een minuscuul elektrisch blokkendoosje dat door Wuling nu wordt opengeknipt. Jawel, de even hoekige als aaibare Mini EV schreeuwt als Mini EV Cabriolet Concept om aandacht.

Vorig jaar rond deze tijd schreven we de eerste berichten over de Mini EV, een 2,92 meter korte elektrische stads-EV van Wuling. Het wagentje bleek onder meer dankzij zijn hoge aaibaarheidsfactor en relatief ruimte interieur een regelrecht schot in de roos voor het in 2002 opgerichte samenwerkingsverband tussen het Chinese SAIC Motor en General Motors. De Mini EV ging in januari dit jaar in China bijna 37.000 keer over de toonbank en mocht zich daarmee de bestverkochte elektrische auto van die maand …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *