Volkswagen Polo toont facelift-koplamp

Volkswagen Polo toont facelift-koplamp

De onthulling van de gefacelifte Volkswagen Polo is nu echt heel dichtbij. Volkswagen toont vast een teaserplaatje van een koplamp en belooft dat de auto nog deze week definitief wordt gepresenteerd.

De schets in kwestie toont een koplamp van de vernieuwde Volkswagen Polo. Die krijgt aan de onderzijde een kleine uitloper, zoals de spionagebeelden al toonden. Bovendien ligt voor sommige versies kennelijk een led-strip in de grille in het verschiet, want de onderste lamel brandt hier duidelijk mee.
Met zowel de uitloper als die strip gaat de Polo de Golf achterna, maar hou er rekening mee dat de doorlopende ledbalk net als bij die auto en de ID3 niet voor iedere uitvoering is weggelegd.  Wel is de kans groot dat de vernieuwde Polo standaard ledkoplampen heeft, maar die zal voor …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *