Mitsubishi Airtrek: elektrische SUV voor China

Mitsubishi Airtrek: elektrische SUV voor China

Mitsubishi laat ook van zich horen op Auto Shanghai. In samenwerking met de Chinese Partner GAC komt het merk met de Mitsubishi Airtrek, uiteraard een elektrische cross-over. De auto is nog niet helemaal onthuld, maar laat al wel z’n voor- en achterkant zien.

Officieel is dit nog steeds een teaser, maar Mitsubishi en GAC laten al verrassend veel zien van hun elektrische nieuwkomer. De voorzijde vertoont een duidelijke familieband met die van andere recente Mitsubishi’s zoals de nieuwe Outlander en heftig vernieuwde Eclipse Cross. Het uit lagen opgebouwde front lijkt bovendien over doorlopende ledbalken te beschikken.
Aan de achterzijde ontbreekt zo’n modieuze ledbalk, maar wordt de Airtrek wel voorzien van markante, L-vormige lichtunits. De kentekenplaat huist in de bumper, zodat op de opgeruimde achterklep alle aandacht uitgaat naar het Mitsubishi-logo.
Details over de aandrijflijn geeft Mitsubishi nog niet, al weten we wel dat de auto helemaal …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *