Lexus ES strakgetrokken

Lexus ES strakgetrokken

Lexus voert een facelift door op de ES. De in 2018 aan het Europese leveringsgamma toegevoegde sedan wordt tijdens zijn bijpuntsessie zowel vanbinnen als vanbuiten aangepakt. Heftig ingrijpend zijn de aanpassingen echter niet.

De inmiddels een kleine drie jaar oude Lexus ES wordt vernieuwd. De net geen 5 meter lange sedan krijgt een nieuwe grille die is opgebouwd verticale lamellen die, als je goed kijkt, in feite allemaal L-vormpjes bevatten. Opvallender zijn de nieuwe koplampen. Hoewel de vorm ervan nagenoeg identiek is aan die van de huidige exemplaren, past Lexus wel de invulling van de lampen aan. De led-matrixpitten zijn voortaan vierkant. Ook nieuw is de vorm van de bliksemschichtvormige led-dagrijverlichting aan de onderkant van de koplamp. De bovenste punt ervan is langer en start voortaan meer in het midden van de koplamp en loopt richting de grille toe minder ver door. Ook interessant: de ES is voortaan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *