Genesis G80 nu ook elektrisch

Genesis G80 nu ook elektrisch

Genesis stelt in Sjanghai zijn eerste productierijpe elektrische model aan de wereld voor. Dit is de Electrified G80, een elektrische versie van de G80 met een 370 pk sterke aandrijflijn en een op papier interessante actieradius.

Genesis stelde vorig jaar rond deze tijd de nieuwe G80 aan de wereld voor, de opvolger van het model dat voorheen als Hyundai Genesis door het leven ging. Die gelikt gelijnde liftback in het segment van auto’s als de BMW 5-serie en Mercedes-Benz E-klasse krijgt nu een volledig elektrische versie. Die Electrified G80 geheten elektrische Genesis, die straks waarschijnlijk simpelweg G80e gaat heten, is vanbuiten slechts door zijn dichte grille als EV te herkennen. In die grille is ook het laadpunt verstopt. Ook interessant: Genesis …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *