Geely Xingyue L is nieuw vlaggenschip

Geely Xingyue L is nieuw vlaggenschip

Geely heeft in Shanghai het doek getrokken van de Xigyue L. Een forse en behoorlijk weelderige SUV die z’n basis deelt met auto’s als de Volvo XC40 en Polestar 2. 

Geely breidt z’n aanbod op het met Volvo en Polestar gedeelde CMA-platform uit met deze Xingyue L. Een SUV die niet alleen qua formaat bovenaan de Geely-voedselketen komt te staan. De Xingyue L is de – zoals de naam al aangeeft – de grote broer van de Xingyue. Ook staat ie net even wat hoger in de markt dan de Preface, een strak gelijnde sedan die eveneens de CMA-basis onder zich heeft. Gedetailleerde afmetingen geeft Geely nog niet, maar met een wielbasis van dik 2,84 meter is het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *