Ford Evos gepresenteerd als mogelijke Mondeo-opvolger

Ford Evos gepresenteerd als mogelijke Mondeo-opvolger

Ford trekt in Sjanghai het doek van de Evos, een compleet nieuwe cross-over met een sterk aflopende daklijn. De Evos is vooralsnog alleen voor de Chinese markt bestemd, maar zou op termijn in Europa zomaar eens de Mondeo op kunnen gaan volgen.

Traditionele D-segmenters hebben het lastig. De consument lijkt liever in een hoogpotige SUV te stappen en dat heeft Citroën ertoe bewogen om van de nieuwe C5 de meer cross-over achtige C5 X te maken. De Ford Mondeo wordt in maart volgend jaar van de Europese markt gehaald en ook die auto lijkt een hoger op de poten staande en met SUV-elementen doorspekte opvolger te krijgen. In China presenteert Ford nu de Evos, een C5 X-achtige cross-over voor in het D-segment.
De Ford Evos is de eerste auto van Ford die volgens de ‘Progressive Energy in Strength’-designfilosofie is getekend. De Evos, waarvoor Ford de naam van

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *