Elektrische Mazda CX-30 EV gepresenteerd

Elektrische Mazda CX-30 EV gepresenteerd

Bijzonder EV-nieuws. Mazda presenteert in China een volledig elektrische versie van de CX-30. Met de CX-30 EV geheten elektrische cross-over zoekt Mazda het hogerop. In letterlijke zin.

Mazda laat in China de CX-30 EV zien, een volledig elektrische versie van de CX-30. Dat is enigszins opvallend, in Europa is de CX-30 immers alleen met (mild-hybride) benzinemotoren te krijgen. De CX-30 EV dient in China waarschijnlijk als alternatief voor de daar niet leverbare elektrische MX-30.
De Mazda CX-30 EV is officieel nog een designstudie en dient dus vooral als vooruitblik op de komst van een elektrische versie van de CX-30. Technische specificaties zijn er nog niet, maar op basis van het eerste …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *