BMW M3 en BMW M4 Competition met xDrive-vierwielaandrijving

BMW M3 en BMW M4 Competition met xDrive-vierwielaandrijving

Zoals eerder aangekondigd zijn de BMW M3 en BMW M4 Competition er binnenkort ook met ‘M xDrive’-vierwielaandrijving. Met een aangedreven vooras zijn de twee M-modellen wellicht net iets minder puur, maar ook nóg sneller.

De BMW’s M3 en M4 gaan met M xDrive de M5 achterna, al is het grote verschil dat de voorziening bij de M3 en M4 optioneel is en bij de M5 standaard wordt meegeleverd. Vierwielaandrijving is alleen verkrijgbaar op de Competition-versies van de M3 en M4, wat betekent dat er altijd 510 in plaats van 480 pk beschikbaar is.
De integrale aandrijving betekent vanzelfsprekend extra grip en dat is terug te vinden in de sprintcijfers. Zowel de M3 Competition als M4 Competition sprint met M xDrive in 3,5 seconden van 0 naar 100 km/h, 0,4 tellen sneller dan de versies met achterwielaandrijving.
Rookwolk
Dat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *