Ora’s ‘elektrische Kever’ in beeld

Ora's 'elektrische Kever' in beeld

De Chinese fabrikant Ora heeft een bijzondere EV in de ontwikkelingskamers staan. De nog naamloze nieuwkomer is op een nieuw stel designschetsen voor het eerst goed te zien!

Vorige week kon AutoWeek je de eerste teasers voorschotelen van een opmerkelijk nieuw model van het Chinese Ora. Ora, dat deel uitmaakt van Great Wall, werkt namelijk aan een elektrische hatchback wiens design overduidelijk geïnspireerd is op dat van de Volkswagen Kever. Ora geeft nu digitale tekeningen vrij waarop naast de buitenkant ook het interieur van de eigenwijze nieuwkomer is te zien.
Hoewel Ora’s op stapel staande nieuwkomer geen exacte kopie van de Volkswagen Kever is, is het duidelijk van welke auto er een stel foto’s hing boven de tekentafels. De nog naamloze auto heeft ovale …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *