Buick Envision Plus: Envision met een maatje meer

Buick Envision Plus: Envision met een maatje meer

Buick heeft de in China geproduceerde Envision uitgerekt. De langere Envision heet Envision Plus en heeft niet alleen een langere carrosserie dan het origineel, maar ook een grotere wielbasis.

Buick stelde medio vorig jaar de nieuwe Envision aan de wereld voor, een 4,66 meter lange SUV die door de joint-venture SAIC-GM in China wordt geproduceerd maar die ook in de Verenigde Staten wordt geleverd. Die Envision, een concurrent van auto’s als de Nissan Murano, krijgt een grotere broer: de Envision Plus.
De Envision Plus is met zijn lengte van 4,85 meter 19 centimeter langer dan de reguliere Envision en heeft met zijn wielbasis van 2,83 meter ook nog eens bijna 5,5 centimeter extra tussen de voor- en achteras. Die extra centimeters maken de komst van een derde zitrij mogelijk. De Buick Envision …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *