Audi A7L: Sportback wordt sedan!

Audi A7L: Sportback wordt sedan!

Audi heeft in China een wel heel bijzonder nieuw model gepresenteerd. De A7 Sportback krijgt er namelijk gezelschap van deze A7L. De A7L is veel meer dan slechts een verlengde A7. In tegenstelling tot de A7 Sportback is de A7L namelijk een sedan!

Audi levert de actuele A7 Sportback net als in Europa al enkele jaren. Opvallend genoeg breidt Audi de A7-familie in China uit met een langere versie die A7L heet. Alleen dat is al opvallend, daar Audi sedanversies van modellen als de A4 en A6 er alleen als langere L-variant levert. Een tweede aspect van de A7L is extra nog veel interessanter. De uitgerekte A7 is namelijk een sedan en heeft dan ook ook een los van de achterruit openende achterklep. Audi heeft van de Sportbackversie van de A6 dus eigenlijk weer een sedan gemaakt. Logisch.
Audi A7L
De Audi A7L is 5,08 meter lang en dat maakt net geen 11 centimeter langer dan de A7 Sportback die Audi ook in Nederland levert. De wielbasis van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *