Wat is het geheim van Aiways?

Wat is het geheim van Aiways?

Eén van de nieuwe Chinese merken is Aiways, tot voor enkele jaren zelfs in eigen land volslagen onbekend. Dat roept de vraag op wat Aiways zich in het hoofd heeft gehaald.

Ik herinner me een bijzondere rit, nog niet zo heel lang geleden, begin september 2019. Ik mocht een prototype van Amsterdam naar Parijs rijden, de Aiways U5, met bij mij aan boord drie Chinezen en een taalbarrière waarbij vergeleken hun fameuze muur verbleekt tot een stoeprandje. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het avontuur met enige scepsis in ging, maar inmiddels, nog geen anderhalf jaar later, staan de eerste vijfhonderd Aiways op Nederlands kenteken. Wat zijn de plannen met het piepjonge merk uit China? We vragen het aan Alexander Klose, als Executive Vice President Overseas Operations verantwoordelijk voor alle markten buiten China en Hans Kassens, die de Nederlandse markt bestiert.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *