Seat Arona – Facelift Friday

Seat Arona - Facelift Friday

Seat lanceerde deze week een gefacelifte versie van zowel de Ibiza als de Arona. Bij de Seat Ibiza vindt het nieuws vooral binnen plaats, maar de Arona krijgt buiten een nieuw dashboard ook een (iets) ander front.

De facelifts van de compacte Seats gaan zeker niet de boeken in als de meest ingrijpende ooit, al is dat voor het interieur wellicht anders. Zelfs bij de Arona, die nog het meest verandert, blijft de vorm van de koplampen intact. Dat is opvallend omdat de grotere Ateca, die over soortgelijke koplampen beschikte, sinds de facelift Leon-achtige exemplaren heeft.
Markante lampen
Het duidelijk zichtbare nieuws blijft daarmee …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *