Nieuw gezicht voor gefacelifte Seat Arona

Nieuw gezicht voor gefacelifte Seat Arona

Een ruime drie jaar na z’n marktintroductie ondergaat de Seat Arona een facelift. De compacte cross-over van Seat krijgt tijdens zijn bijpuntsessie een nieuwe snuit aangemeten. Maar er is meer. De Captur-concurrent krijgt nieuw dashboard én een nieuwe Xperience-uitvoering die een stel SUV-achtige details naar de auto brengt.

De eind 2017 gepresenteerde Arona is Seat’s inzending voor het segment waarin concerngenoten Volkswagen en Skoda respectievelijk de T-Cross en de Kamiq voeren. De facelift levert de Seat Arona vooral aan de voorkant een nieuwe aanblik op. Zo krijgt elke Arona een nieuwe, hogere grille én een volledig nieuwe voorbumper. De mistlampen krijgen daarbij – optioneel – een heel prominente plek. Ze zitten voortaan een stuk hoger en meer in het midden van de auto. Ook aan de achterkant van de Arona is er nieuws. De compacte cross-over krijgt een nieuwe achterspoiler bovenaan de achterruit en onderaan de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *