Mercedes-Benz EQS: de elektrische top

Mercedes-Benz EQS: de elektrische top

Mercedes-Benz presenteert de EQS: een volledig elektrisch topmodel dat op diverse fronten het absolute toppunt in de auto-industrie is.

Highlights

Tot 770 km actieradius
Achter- en vierwielaandrijving
Voorlopig tot 524 pk vermogen
Met optioneel Hyperscreen
Komt deze zomer

Mercedes-Benz breidt zijn volledig elektrische modellenaanbod uit met het absolute topmodel, de EQS. Het elektrisch aangedreven equivalent van de S-klasse, maar dan wel volledig van de grond af als nieuw model ontwikkeld. De EQS troont immers op het speciaal voor elektrische modellen bestemde EVA-platform, waarop later ook de EQE en de SUV-broers van de EQS en EQE verschijnen. Dat biedt ruimte aan diverse aandrijflijnen en configuraties. In het geval van de EQS krijgen we voorlopig twee keuzes …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *