Facelift voor Seat Ibiza

Facelift voor Seat Ibiza

De Arona heeft een nieuw front gekregen, maar ook de Ibiza waar die cross-over zijn basis mee deelt ontkomt niet aan een facelift. De vernieuwde Seat Ibiza wordt vanbuiten zeer subtiel aangepakt, maar krijgt net als de Arona een compleet nieuw interieur.

De Seat Ibiza blies begin dit jaar vier kaarsjes uit en dat betekent dat Seat’s variatie op het Polo-thema klaar is voor een facelift. Zo heeft elke Seat Ibiza voortaan rondom ledverlichting, al zijn full-ledkoplampen nog wel optioneel. De uiterlijke aanpassingen zijn verder vrij summier. Seat brengt nieuwe lichtmetalen wielen naar z’n compacte hatchback en schrijft modelnaam Ibiza voortaan centraal op de achterklep uit in een lettertype dat we al achterop auto’s als de Tarraco, Leon en vernieuwde Arona zien. Net als die bijgepunte Arona krijgt ook de Ibiza een in twee chroomkleuren uitgevoerd Seat-logo. Nog …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *