Audi komt met nieuw elektrisch model

Audi komt met nieuw elektrisch model

Audi heeft een eerste teaser gedeeld van een nieuw e-tron model. Om wat voor auto het precies gaat, laat het merk in het ongewis, maar vermoedelijk gaat het hier om een nieuw elektrisch vlaggenschip van Audi.

Audi slingerde vandaag een ontwerptekening de wereld in van een E-tron model, maar gaf daar verder geen context bij. Volgens onze Duitse zusterpublicatie Auto Bild draagt de auto in kwestie de projectnaam S21. Op de tekening is een auto te zien die laag op zijn wielen staat en die qua verhoudingen wat weg heeft van de E-tron GT, al lijkt het studiemodel nog wat groter te zijn. Verder vallen de smalle ledstrookjes en de grote openingen aan weerszijden van de dichte grille op. De concept-car is duidelijk herkenbaar als een Audi, maar lijkt een nog wat strakkere ontwerpstijl te hebben. Op 19 april geeft Audi op Auto Shanghai naar verwachting meer duidelijkheid over de auto op de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *