Mini John Cooper Works vernieuwd

Mini John Cooper Works vernieuwd

Mini vernieuwde onlangs de driedeurs, vijfdeurs, Cabrio én Electric. Nu schuift het de John Cooper Works naar voren die op vergelijkbare wijze is aangescherpt.

Begin dit jaar presenteerde Mini de gelijktijdig subtiel gefacelifte driedeurs, vijfdeurs, Cabrio en Electric. Dat de driedeurs aangepakt is, brengt nu ook nieuws voor de John Cooper Works. De JCW krijgt net als z’n minder sportieve broertjes een behoorlijk ander neusje. Voortaan is de grille breder omlijst, tot helemaal onderaan de stevig verbouwde bumper. De luchtinlaten zijn geheel anders opgezet dan voorheen en vallen nu gedeeltelijk binnen de zeshoekige grille-omlijsting.
Aan de achterkant is men ook aardig in de weer geweest. De achterbumper is een stuk hoekiger van vorm en er prijkt nu een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *