Genesis kondigt elektrisch model aan

Genesis kondigt elektrisch model aan

Hyundai’s luxemerk Genesis heeft iets elektrisch in het vat zitten. Tijdens Auto Shanghai presenteert het merk een compleet nieuw elektrisch model, zo blijkt uit een teaserplaat die het merk vrijgeeft.

Genesis gaat als een gek. Na een in korte tijd compleet vernieuwd modellengamma komt het merk binnenkort met een elektrische auto. Het merk geeft een teaserplaat vrij van wat het later deze week in China presenteert. We zien het neusje van een auto die met zijn gelaagde koplampen perfect aansluit bij de rest van het Genesis-gamma. De grille van de auto is echter dicht en dat wijst natuurlijk op de aanwezigheid van een elektrische aandrijflijn.
Wat Genesis precies in de ontwikkelingskamers heeft staan, is nog niet helemaal zeker. Genesis heeft een reeks namen voor elektrische modellen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *