Eerste prijzen Audi Q4 e-tron bekend

Eerste prijzen Audi Q4 e-tron bekend

Audi heeft nu al de eerste prijzen van de nagelnieuwe elektrische Q4 e-tron vrijgegeven. Daarbij introduceert het merk direct een viertal Launch Editions. De eerste exemplaren van de Q4 e-tron worden in juni geleverd. De Q4 e-tron Sportback volgt later dit jaar.

De elektrische Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron moeten nog wennen aan het daglicht, maar de eerste prijzen druppelen al binnen. Audi legt de bestellijsten van de Q4 e-tron al zeer binnenkort op tafel, op de Q4 Sportback e-tron zal je tot later dit jaar moeten wachten. De Q4 e-tron heeft als 170 pk sterke 35 e-tron met 52 kWh accu een voorlopige vanafprijs van € 48.295. Let wel, het gaat hier dus om een van de rianter aangeklede Launch Editions. In een later stadium komen de reguliere uitvoeringen.
De standaarduitrusting van de Q4 e-tron omvat onder meer ledkoplampen en led-achterlichten, automatische airco, voorverwarming en -ventilatie, een elektrisch bedienbare achterklep en cruise …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *