‘Nieuwe hoofdontwerper Dacia en Lada nu al vertrokken’

'Nieuwe hoofdontwerper Dacia en Lada nu al vertrokken'

Alejandro Mesonero-Romanos trekt al na een krap jaar de deur weer achter zich dicht bij Dacia en Lada, meldt Automobilwoche. Het vertrek lijkt als een verrassing te komen.

Afgelopen zomer verruilde Mesonero-Romanos Seat voor Groupe Renault, alwaar hij zeggenschap kreeg over de merken Dacia en Lada. Een aanwinst voor de beide merken, want de Spanjaard is een ervaren en gerespecteerde ontwerper. Eerder was hij ook al werkzaam voor Renault. Nu zou hij echter kort na zijn aanstelling alweer vertrokken zijn, meldt Automobilwoche, dat het nieuws bevestigd kreeg door Dacia. Het blad omschrijft het als een ‘teleurstelling voor Groupe Renault-CEO Luca de Meo’, dus lijkt het te gaan om een vanuit Mesonero-Romanos geïnitieerd vertrek.
De 53-jarige ontwerper was zoals gezegd voorheen werkzaam bij Seat, waar hij ook al onder De Meo’s leiderschap werkte.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *