Hyundai Tucson L: maatje meer

Hyundai Tucson L: maatje meer

Hyundai rekt de Tucson uit. De nog piepjonge SUV krijgt een versie met een langere wielbasis. De verlengde Tucson is nu eens niet voorbehouden aan de Chinese markt, maar in Nederland hoef je hem niet te verwachten.

Hyundai brengt in China de Tucson L op de markt, de langere versie van de in september voor de Europese markt gepresenteerde nieuwe Tucson. De Europese Tucson is 4,5 meter lang en heeft een wielbasis van 2,68 meter. De langere Tucson L strekt zich uit over een afstand van – afhankelijk van de uitvoering – 4,63 tot 4,67 meter. Daarmee is de Tucson L 13 tot 17 centimeter langer dan de versie die je in Nederland kunt kopen. Ook de wielbasis van de Tucson L is uiteraard groter. De Hyundai Tucson L heeft met 2,76 meter 8 centimeter extra tussen z’n wielen ten opzichte van het Europese model. Sterker nog,

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *