Hyundai en Uber Europa slaan handen ineen

Hyundai en Uber Europa slaan handen ineen

Hyundai gaat samenwerken met taxiplatform Uber in Europa. Volledig elektrische Hyundai’s moeten op grote schaal gebruikt gaan worden door Uber-chauffeurs.

Uber wil de vloot aangesloten auto’s in toenemende mate volledig elektrisch maken. Daar zet het per 2025 volop in in Amsterdam en er volgen meer grote steden. In dat jaar wordt volgens de doelen al de helft van alle Uber-ritten in zeven grote Europese steden volledig elektrisch afgelegd. In 2030 wil Uber een volledig uitstootvrij wagenpark. Hyundai ziet hier een kans voor zijn elektrische auto’s en beklinkt dat nu door een strategische samenwerking aan te gaan met het taxiplatform.
Hyundai stelt de Kona Electric en Ioniq Electric met korting beschikbaar aan Uber-chauffeurs. Op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *