Dit lees je in AutoWeek 15

Dit lees je in AutoWeek 15

AutoWeek 15 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Het lijkt niet lang meer te duren of er is bijna geen nieuwe auto meer met dieselmotor te krijgen. In het geval van Jaguar is dat al helemaal snel aan de orde, aangezien dat merk per 2025 helemaal geen brandstofmotoren meer gebruikt. Voor het zover is, rijden we echter nog met de vernieuwde XF Sportbrake met een mild-hybride diesel aan boord. Die mag zich bewijzen tegen een andere heerlijke reisauto met dieselmotor: de BMW 520d Touring. Wie niet zo groot wil rijden maar toch waarde hecht aan een ‘premium’-gevoel, kan aankloppen bij Mazda voor de CX-30. Dat is de populairste Mazda van dit moment, dus met een reeks recente vernieuwingen wordt-ie zo mogelijk nog interessanter. Of het genoeg is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *