Citroën C3-XR onder het mes

Citroën C3-XR onder het mes

Citroën voert een tweede facelift door op de C3-XR. De compacte cross-over wordt bij zijn nieuwe bijpuntsessie van praktisch alle zaken ontdaan die nog verwijzen naar de zogeheten Airbumps van weleer.

Huh, weer een Chinese facelift? Nou en of. De bijpuntsessie van vandaag heeft namelijk betrekking op een compacte cross-over van Citroën die in het verre Oosten als goedkoper alternatief dient van de Citroën C4 Aircross, de langere variant van de auto die wij in Europa als C3 Aircross kennen. De modellen delen zelfs hun technische basis met elkaar.
Citroën C3-XR (2014)
Vandaag hebben we de Citroën C3-XR op de digitale planken, een compacte cross-over die net als de C3 Aircross en Opel Crossland op het PF1-platform staat dat ook door de actuele Citroën C3 en de vorige generatie Peugeot 2008 werd …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *