Vernieuwde Lexus ES debuteert in China

Vernieuwde Lexus ES debuteert in China

Lexus geeft de ES binnenkort een facelift. De vernieuwde ES beleeft zijn publieksdebuut pas later deze maand in China, maar Lexus geeft vandaag alvast het eerste beeldmateriaal van de aangescherpte sedan vrij.

Lexus voegde de ES in 2018 aan het Europese leveringsgamma toe. Die 4,96 meter lange sedan is in ons deel van de wereld alleen als hybride ES 300h te krijgen, maar is elders in de wereld ook met conventionelere benzine-aandrijflijnen leverbaar. Lexus deelt alvast een afbeelding van de gewijzigde ES en geeft daarbij direct een teaservideo vrij. Zodoende kunnen we al iets over het uiterlijk melden.
Hij krijgt in ieder geval herziene koplampen, waarvan de vorm overigens niet lijkt te veranderen. Wél past Lexus de invulling aan. De led-matrixpitten die momenteel een soort trapeziumvorm hebben, worden vervangen door meer vierkante exemplaren. Ook nieuw is de vorm van de bliksemschichtvormige …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *