Toyota laat elektrische SUV zien

Toyota laat elektrische SUV zien

Toyota geeft een nieuwe teaserplaat vrij van het nieuwe elektrische model dat het binnenkort in China presenteert. De voorkant van de nieuwe SUV is al enigszins te zien.

Toyota gaf in maart al te kennen dat het tijdens de Shanghai Motor Show die later deze maand plaatsvindt het doek zou trekken van een elektrische SUV. Vandaag laat Toyota een eerste teaserplaat zien waarop daadwerkelijk iets van het uiterlijk van die elektrische Toyota is te zien.
Toyota omschrijft zijn op stapel staande nieuwkomer als ‘Toyota’s volgende stap op het gebied van elektrificatie: Beyond Zero’. Het zou zomaar kunnen dat Toyota onder de noemer Beyond Zero een elektrisch label introduceert zoals EQ dat voor Mercedes-Benz en ‘i’ voor BMW is. Eerder in april dook AutoWeek al

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *