Rolls-Royce Cullinan krijgt ‘Recreation Module’

Rolls-Royce Cullinan krijgt 'Recreation Module'

Rolls-Royce komt met een soort ladekast voor in de Cullinan. Zo het accessoire natuurlijk niet:  het is de ‘Rolls-Royce Cullinan Recreation Module’.

De ‘Recreation Module’ is een op maat gemaakte ‘kast’ voor het laadruim van de Cullinan. Een elektrisch te openen lade biedt plek aan allerlei ongetwijfeld onbetaalbaar klein grut, dat uiteraard allemaal een op maat gemaakte plek krijgt. Wat voor grut? Welnu, dat is natuurlijk helemaal aan de ‘motor car’s commissioning client’, ofwel de koper.
De lade, in totaal 48 liter groot, kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor visgerei, klimspullen, snowboards, kites of allerlei andere lifestylebenodigdheden. De Recreation Module is volgens z’n bedenkers bovendien eenvoudig te verwijderen of om te ruilen voor een andere. Rolls-Royce ziet voor zich dat een ‘cliënt’ met meerdere hobby’s ook meerdere …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *