‘Welke nieuwe auto had minder dan 44 pk?’- AutoWeek Podcast

'Welke nieuwe auto had minder dan 44 pk?'- AutoWeek Podcast

Een nieuwe aflevering van de Uitlaat! Marco en Roy bespreken de nieuwe elektrische Dacia, die zo weinig vermogen heeft dat ze even moeten piekeren wanneer een nieuw model voor het laatst zo weinig pk had. En die nieuwe BMW M3, die rijdt wel goed, maar toch zijn er kantekeningen. Luister hieronder!

Ook in 2021 gaan we gewoon verder met de Uitlaat om wat dieper in te gaan op ons werk hier bij AutoWeek. Marco en Roy blikken terug op de eerste Formule 1-race van het seizoen en bespreken naast de Dacia Spring Electric en de BMW M3 ook de Alfa Romeo 147 GTA en de Audi RS Q3.
Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook in Apple Podcast, Spotify, TuneIN,

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *