Skoda Octavia nu ook als Sportline

Skoda Octavia nu ook als Sportline

De Skoda Octavia krijgt er een uitrustingsniveau bij. Zowel de hatchback als de station zijn vanaf de zomer leverbaar als Sportline. De prijzen maakt Skoda in een later stadium bekend.

Van de buitenkant is de Octavia Sportline te herkennen aan de zwartgelakte details, waaronder de grille, de spiegels, de raamomlijsting en de merkaanduiding op de achterkant. Ook zijn de achterlichten donkerder getint en beschikt de achterbumper over een zwarte diffuser met twee zilverkleurige inzetstukken. Bij de hatchback zit een zwarte spoilerlip op de achterklep. Standaard rolt de Octavia Sportline op 17-inch ‘Pulsar’-wielen, 18- en 19-inch zwart lichtmetaal is optioneel. Voor wie het nog niet duidelijk was dat je met een Sportline van doen hebt, zijn er badges aanwezig op de flanken.
In het interieur zijn sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen aanwezig, voorzien van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *