MG Cyberster officieel onthuld

MG Cyberster officieel onthuld

MG werkt aan zijn eerste sportwagen: de Cyberster. De concept-car was eerder al te zien op computeranimaties, maar nu heeft MG beelden van zowel het interieur als exterieur van de ‘echte’ auto vrijgegeven. De tweezits roadster oogt daarbij alles behalve traditioneel.

Hoewel MG met de elektrische Cyberster terug wil grijpen op de rijke sportwagenhistorie van het merk, doet vrijwel niets aan de MG Cyberster denken aan het verleden. Misschien doen de ronde koplampen nog enigszins aan de MGA en MGB denken, maar dan heb je het ook wel gehad. De ‘Union Jack’-achterlichten zijn daarbij een knipoog naar het Engelse verleden, al is MG sinds geruime tijd in handen van de Chinezen. Het exterieur van de Cyberster was dus al bekend, maar nu is hij vanuit alle hoeken en onder het licht van een studio te zien. Daarbij valt vooral het ontwerp van de grille op, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *