Lynk & Co 02 als sportieve Hatchback

Lynk & Co 02 als sportieve Hatchback

Geely’s Lynk & Co heeft de eerste platen vrijgegeven van een nieuwe variant van cross-over 02. De Lynk & Co 02 krijgt een sportieve versie die tegen de grond wordt geslagen en is ontdaan van zijn cross-over-look. De sportiefste versie van de 02 krijgt de opvallende toevoeging Hatchback achter zijn naam.

Lynk & Co start zijn Europese avontuur later dit jaar met de 01. Het merk van Geely en dus een van de Chinese zustermerken van Volvo heeft in China al een uitgebreider modellengamma. Zo heeft Lynk & Co er onder meer de drie jaar geleden gepresenteerde 02 op de menukaart staan. Die 02 is wat kort door de bocht genomen een iets kleinere versie van die 01. De auto meet 4,45 meter in de lengte en heeft een wielbasis van 2,7 meter. Van die cross-over presenteert Lynk & Co nu een sportieve variant die 02 Hatchback heet.
Lynk & Co …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *