Bentley Continental GT3 op biobrandstof naar Pikes Peak

Bentley Continental GT3 op biobrandstof naar Pikes Peak

Bentley doet weer eens een gooi naar mooie resultaten bij de jaarlijkse Pikes Peak International Hill Climb in het Amerikaanse Colorado. In plaats van een vrijwel standaard Continental GT staat er deze keer een heftig geprepareerde Bentley Continental GT3 klaar die z’n energie uit biobrandstof haalt.

Twee jaar geleden reed Bentley de beroemde weg naar de top met een nagenoeg standaard exemplaar van de Continental GT. Niet onverdienstelijk, mogen we wel zeggen, want de coupé vestigde het record voor productieauto’s. Knap, zeker omdat Bentley een jaar eerder het record voor productie-SUV’s in de wacht wist te slepen.
Deze keer zoekt Bentley het, vergeef ons de woordspeling, hogerop. Het wapen voor de 2021-editie van de Hill Climb heet Bentley Continental GT3 Pikes Peak en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *