Hyundai laat nieuwe SUV zien

Hyundai laat nieuwe SUV zien

Hyundai heeft een nieuwe SUV in de ontwikkelingskamers staan die luistert naar de naam Alcazar. Na een stel digitale tekeningen laat Hyundai nu ook de eerste duidelijkere afbeeldingen van die nieuwe SUV zien.

De Hyundai Alcazar is een nieuwe SUV die plek biedt aan zes tot zeven inzittenden. De auto deelt zijn technische basis met een reeds bekend model. In feite hebben we namelijk te maken met een verlengde en dus ruimere versie van de in 2019 geïntroduceerde Hyundai Creta/ix25. Voordat je direct op de website van Hyundai op jacht gaat naar een bestelformulier: net als die Creta en ix25 komt de Hyundai Alcazar niet naar Europa. De auto is speciaal door de Indiase tak van Hyundai voor de Indiase markt ontwikkeld.
De Hyundai ix25/Creta waar de Alcazar zijn basis mee deelt
Hoeveel langer de Alcazar precies is dan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *