Elektrische BMW iX1 gesnapt

Elektrische BMW iX1 gesnapt

BMW trekt naar verwachting later dit jaar het doek van de volledig nieuwe X1. Van die nieuwe BMW X1 komt ook een volledig elektrische versie en het is die iX1 die op deze kakelverse set spionagefoto’s voor het eerst is te zien.

BMW werkt aan een volledig nieuwe generatie van de X1, een auto die het in 2015 gepresenteerde huidige model gaat vervangen. Die nieuwe X1 komt weer beschikbaar met benzine- en dieselmotoren en krijgt net als het actuele model zeer waarschijnlijk ook weer een plug-in hybride variant. De X1 komt voor het eerst ook beschikbaar met een elektrische aandrijflijn. Die auto krijgt net als de elektrische variant van de X3 een i-tje voor …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *