BZ mogelijk elektrisch label van Toyota

BZ mogelijk elektrisch label van Toyota

Toyota Motor Corporation heeft een interessant logo vastgelegd bij het European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Mogelijk behoort het beeldmerk toe aan een nieuw elektrisch label dat Toyota gaat voeren: BZ.

Toyota heeft in de Europese Unie een nieuw beeldmerk vastgelegd. Het gaat niet om een vervanging van het bestaande Toyota-logo. Het logo bestaat uit de letters BZ, letters die mogelijk staan voor Beyond Zero, een aanduiding die Toyota in zijn marketinguitingen al gebruikt om zijn elektrische toekomst mee te belichten. Het is goed mogelijk dat Toyota van BZ een elektrisch label of zelfs een submerk maakt.
Toyota heeft op EV-gebied inmiddels grootse plannen. Eind april presenteert Toyota tijdens de Shanghai Motor Show, die van 21 tot en met 28 april plaatsvindt, een

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *