Vernieuwde Audi A8 als ellenlange Maybach-concurrent gesnapt

Vernieuwde Audi A8 als ellenlange Maybach-concurrent gesnapt

Audi geeft zijn vlaggenschip binnenkort een facelift. De vernieuwde Audi A8 is al eerder in camouflagekostuum opgedoken, maar niet eerder zagen we de vernieuwde A8 in deze wel héél lange vorm. Het heeft er alle schijn van dat Audi met deze extra lange versie zijn pijlen richt op auto’s als de Mercedes-Maybach S-klasse.

De in 2017 op de markt gebrachte vierde generatie Audi A8 krijgt binnenkort een facelift. Audi’s vernieuwde topsedan krijgt een herzien front met daarin onder nieuwe koplampen. Hoewel Audi de boel nog heeft afgeplakt met een psychedelisch aandoend printje, is de vorm van die nieuwe kijkers al zichtbaar. De A8 krijgt koplampen me een uitlopertje aan de onderkant en daarmee zijn de units meer in lijn met die van jongere modellen als de Q8 en A3. Ook aan de achterlichten wordt gesleuteld, al lijkt Audi hier slechts de indeling van de ledachterlichten aan te passen. De ledstrip die over de gehele breedte van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *