Elektrische Audi Q4 e-tron én Q4 e-tron Sportback klaar voor onthulling

Elektrische Audi Q4 e-tron én Q4 e-tron Sportback klaar voor onthulling

Audi staat op het punt de volledig elektrische Q4 e-tron te onthullen. Die elektrische SUV krijgt direct gezelschap van de Q4 Sportback e-tron, de carrosserievariant met een sterker aflopende daklijn. Audi laat een teaserafbeelding van zijn elektrische nieuwkomers zien en geeft direct een officiële onthullingsdatum vrij.

Liefhebbers van elektrisch SUV-geweld van de Volkswagen Groep kan op de kalender een grote rode cirkel zetten om 14 april, dat is namelijk de dag waarop Audi twee nieuwe elektrische SUV’s presenteert. Audi kiest ervoor om zowel de Q4 e-tron als de Q4 Sportback e-tron gelijktijdig te introduceren. Dat is enigszins opvallend. Tussen de conceptuele voorbodes van het elektrische tweetal zat immers dik een jaar tijd en veelal introduceert Audi de Sportback-variant van een nieuw model ongeveer een jaar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *