FV Frangivento Sorpasso is nieuwe Italiaanse supercar

FV Frangivento Sorpasso is nieuwe Italiaanse supercar

FV Frangivento, een relatief jonge Italiaanse onderneming uit Turijn, komt met een nieuw model: de Sorpasso. In tegenstelling tot de eerdere modellen die het merk liet zien, hanteert het bij de Sorpasso een meer conventionele aanpak.

De naam Sorpasso is in ieder geval treffend gekozen, want vrij vertaald betekent het ‘inhalen’. FV Frangivento brengt de supercar in twee smaken op de markt: Stradale en GTXX, waarbij de klant op de plek van ‘XX’ een zelfgekozen getal kan kiezen. De Stradale is te zien op de afbeeldingen en oogt op het eerste gezicht minder buitenissig dan de Asfané Diecidieci, het eerdere model van de Italianen. Al is dat relatief, want met name de achterzijde oogt dankzij een enorme diffuser, vier uitlaten en meerdere omhoog lopende lijnen behoorlijk extreem. Aan de voorkant roept de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *